Termeni si condiţii

Pagina de internet www.la-dolcevita.ro este un site comercial, proprietate a SC LA DOLCE VITA SRL, ce permite efectuarea de rezervări in cadrul pensiunii noastre.

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea de servicii turistice de pe pagina noastra de internet precum si de pe contul nostru de booking.com implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în următoarele paragrafe.


Programul pensiunii, checkin şi checkout:

Programul pensiunii noastre este de Luni pana Duminica in intervalul 08:00 – 20:00.

– cazarea (Checkin) se face începând  intervalul 14.00-20.00. In cazul in care acest interval nu poate sa fie respectat cazarea este posibila doar daca suntem anuntati telefonic de acest lucru in intervalul mai sus amintit.

– eliberarea camerelor (Checkout) se face până la ora 11:00.


Cazare şi servicii oferite:

Cazarea fiecărei persoane se face prin completarea fișei de rezervare pe baza actului de identitate.

Alocarea camerelor se face în funcţie de disponibilitatea pensiunii din ziua check‐in‐ului.

Nu putem garanta alocarea camerelor intr‐un anumit fel, camere alăturate sau situarea
într‐un anumit sector. Solicitările de acest gen, sunt considerate preferinţe ale turiştilor pe care încercăm
să le satisfacem în limita disponibilităţilor, FIIND EXCLUSĂ ÎNSĂ GARANTAREA.

Cazarea copiilor până la 2 ani se va face gratuit, pentru copii între 3-12 ani se va percepe tariful de pat suplimentar reprezentand 50% din tariful de persoana (include mic dejun), iar pentru copii peste 12 ani se va percepe tariful intreg.

Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble standard este 1 (unul). In camera de familie si in apartamentul de doua camere nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca
in acestea exista deja o canapea extensibila.

In camerele Duble Twin si Double Matrimonial Economy nu se poate introduce pat suplimentar.

Turisti sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr‐un act de identitate la check‐in.

Accesul la internet wireless este gratuit in toate camerele si toate spatile publice interioare si exterioare, inclusiv la piscina si SPA.

Acces gratuit la piscina acoperita a pensiunii cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii.

Acces gratuit la locul de joaca pentru copii.

Accesul la masa de ping-pong si la biliard este gratuit.
Se pot inchiria biciclete, in limita disponibilitatii existente.

Lenjeria și prosoapele se schimbă la 3 zile sau la cererea clientului. Pentru a ne semnala dorința dumneavoastră de a schimba obiecte de lenjerie sau prosoape va rugăm să le lăsați pe jos în baie.


Rezervarea şi anularea rezervării:

Pentru rezervare completați formularul de rezervare din sectiunea Rezerva Acum sau contactați serviciul rezervări prin telefon: +40 748 155 585 sau prin e-mail: ladocevitaherculane@gmail.com

Orice anulare de rezervare se va face contactând serviciul rezervări telefon: +40 748 155 585 sau prin e-mail: ladocevitaherculane@gmail.com.

Nu se vor aplica penalizări dacă anularea rezervării (rezervare de până la 2 camere) se va face cu cel puțin 5 zile înainte de data sosirii. PPenalizarea reprezintă contravaloarea primei zile de cazare pentru numarul de camere rezervat.

Daca este vorba de o rezervare de 2 sau mai multe camere, atunci anularea acesteia se va face cu cel putin 10 zile înainte de data sosirii. Penalizarea reprezintă contravaloarea primei zile de cazare pentru numarul de camere rezervat.


Tarife şi modalități de plată:

Tarifele diferă în funcție de tipul de cameră ales și de numărul de persoane.

Online cu card bancar prin EuPlatesc / Netopia sau link de plata (Visa/Maestro/Mastercard/Card de turist Sodexo)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro/Card de turist Sodexo)

se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata în numerar (RON).

Ordin de plata:

S.C. LA DOLCE VITA srl
RO 18683372
J11/419/2006
IBAN LEI RO66RZBR0000060007993072
IBAN EURO RO39RZBR0000060016899225

Raiffeisen Bank


Program funcționare restaurant

Micul dejun se servește zilnic între 08:30 si 10:30 A.M.

Pentru pranz si cina, doritorii au la dispozitie pliante cu ofertele unor firme de catering care functioneaza in zona si care accepta plata inclusiv cu card de vacanta


Siguranța:

Pensiunea și spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video. Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incita pensiunii.

Copii nu au voie in piscina sau jacuzzi  neinsotiti de parinti.

Inainte de intrarea in piscina sau jacuzzi, este obligatoriu dusul.


Spațiul de parcare și autoturismele:

Parcarea autovehiculelor clienţilor pensiunii este pusă la dispoziţie gratuit, în limita locurilor disponibile. Capacitatea parcării este de 10 de locuri iar pensiunea nu efectuează rezervări pentru parcare. Pensiunea nu îşi asumă responsabilitatea pentru maşinile din parcarea privată şi pentru obiectele lăsate în interiorul acestora.


Nevoi speciale:

Dorim să asigurăm cele mai bune condiții persoanelor cu nevoi speciale. Marea majoritate a spațiilor din pensiunea noastră sunt accesibile și persoanelor în scaun cu rotile. Dacă aveți nevoie specială de orice natură, vă rugăm să ne anunțați în avans, pentru a putea să vă oferim un sejur cât mai agreabil.


Responsabilități:

Clientul este răspunzător față de Pensiunea LA DOLCE VITA  pentru daunele provocate, din culpă sau cu intenție, celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor pensiunii.

Este strict interzisă introducerea si folosirea în camerele pensiunii de aparatura electrocasnică (cafetieră, storcător de fructe, fier de calcat, fierbător, etc.).


Fumatul interzis!

Fumatul nu este permis in spatiile interioare ale pensiunii La Dolce Vita, conform legislatiei aplicabile in viguare (Legea 349/2002 modificata si completata prin Legea 15/2016. Pensiunea noastra are spatii amenajate pentru fumatori in aer liber.


Animale de companie:

Animalele de companie, canii talie mie si pisini sunt acceptate pentru care se achita o taxa de 50 ron/zi/.


Comportament:

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii pensiunii sau deranjează alți clienți.


Clauze finale:

Considerăm că orice client în momentul accesării oricărui serviciu oferit de pensiunea noastră a luat cunoștință de termenii și condițiile menționate mai sus și le-a acceptat tacit. Politica pensiunii poate fi oricând modificată fără notificare.